LuxeYachtMauritius

 • TOMMY
  Lengers 60

 • luxe en
  comfort

 • rond
  mauritius

Ruim en elegant, dat is de Lengers 60.
Een unieke beleving op het water!

DE Lengers 60

De Lengers 60 is in 2013 gebouwd en is 18,40 meter lang en 3,2 meter breed.
Het jacht is speciaal voor Mauritius gebouwd en heeft een diepgang van 0,80 meter zodat het jacht heel dicht bij de kust kan komen. Door de lage diepgang van het jacht kan het overal in de prachtige lagoons aan de kust van het eiland varen en is het eenvoudig om met het jacht dichtbij of zelfs over de koraalriffen te varen. De twee Man R6-800 jetmotoren zorgen dat het een krachtig jacht is.

Dit jacht is te huur via ons in samenwerking met Codon.

interieur

licht en strak

De ruimtes binnen zijn ruim en er is voor een lichte kleur interieur gekozen.

exterieur

ruimte en comfort

De buitenruimtes zijn met oog voor detail ontworpen.

Slapen aan boord

ruime slaapvertrekken

De twee slaapkamers zijn ruim en luxe afgewerkt en hebben allen een badkamer.

Luxe en comfort

oog voor detail

Het jacht is tot in detail afgewerkt met luxe materialen en producten.

personeel

Het jacht beschikt over 2 personeelsleden: een kapitein en een 2e stuurman. De kapitein is bekend met het eiland en kan de leuke en vooral mooie plekken rond het eiland laten zien. De 2e stuurman verzorgt ook direct de drankjes en helpt met de snorkel en duikspullen als het jacht stilligt.

extra's

Er zitten bij het jacht 2 Seabobs, een tender, snorkel en duikapparatuur en waterskies. Het (zwem)plateau aan de achterkant van de Tommy is elektrisch, op deze manier is het heel gemakkelijk om in en uit het water te komen.

omgeving mauritius

Rond Mauritius is het heerlijk varen. Het is geen eiland waar hard gevaren word maar juist het varen door de prachtige lagoons met de grote koraalriffen is fantastisch. Laat de kapitein u naar de mooiste snorkelplekjes brengen of geniet op het achterdek van het heerlijke weer. Hieronder volgen nog een aantal foto’s van Mauritius vanaf het water.

24/7 Bereikbaar

Het team van Luxe Yacht Mauritius is 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereikbaar via onze partner:
Codon, uw persoonlijk assistent. Geef bij bellen aan dat u belt voor Luxe Yacht Mauritius en zij helpen u verder.

Reserveringen

Klik hier om het contactformulier in te vullen en wij voeren geheel vrijblijvend een reservering in het systeem in. Reserveringen blijven twee weken staan en vervallen automatisch als er niet tijdig bevestigd wordt.

foto's en meer informatie

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen zodat wij u een brochure kunnen toezenden. Onderaan vindt u meer fotomateriaal.

tarieven

De tarieven verschillen per periode en tijdsduur. U kunt daarom het beste contact met ons opnemen of onderstaand contact formulier invullen dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 • slidebg1

  Gallery

  Exterieur

  De buitenzijde van het jacht is erg luxe. Er is voldoende plaats om comfortabel te liggen en zitten op het achterdek. Mocht het te warm zijn is het altijd mogelijk een van de parasols op te laten zetten door het personeel. Het zwemplateau aan de achterkant van het jacht is elektrisch. Op deze manier is het heel gemakkelijk in en uit het water te raken doordat u op het plateau kan gaan zitten en u in het water kan laten zakken.
  Verder heeft het jacht een buitendouche, een buitengrill, een tender, duik/snorkel apparatuur en waterski’s. Hier mag u allemaal gebruik van maken.

 • darkblurbg

  Gallery

  Interieur

  Een erg luxe jacht van 18,40 meter. Het jacht beschikt over veel praktische ruimte. Er is in het jacht plaats gemaakt voor een ruime woonkamer met keuken en 2 slaapvertrekken(hutten). Door het veelal mooie weer op Mauritius is ervoor gezorgd dat ook het jacht erop is gericht veel buiten te zijn.

 • slidebg1

  Gallery

  omgeving

  Doordat Mauritius beschikt over erg veel koraalriffen rondom het eiland is het normaal gesproken lastig om met een jacht van deze grootte er te kunnen varen. Het jacht Tommy is speciaal gebouwd om perfect rond de kust van Mauritius te varen. Het jacht is een stuk breder gemaakt waardoor het jacht maar een diepgang heeft van 0,80 meter. Het is voor het jacht mogelijk om erg dicht bij de kust te komen en vrijwel alle lagoons in te varen zonder dat dit schade brengt aan het prachtige koraal. Klik op de camera om te zien hoe dicht het jacht bij de kust kan komen.

Contact

ONS ADRES

LuxeVillaMauritius.com
St. Jorisstraat 11
5211 HA s-Hertogenbosch
Nederland

Neem contact op

Mail: info@LuxeVillaMauritius.com

Telefoon tijdens kantooruren:
+31 (0)88 - 999 63 63

Mobiel 24/7 bereikbaar:
+31 (0) 6 - 46 11 05 43